KYWIE Wijnkoelers

Niets vervelender dan een fles wijn die niet op temperatuur is. De Kywie wijnkoeler biedt in dergelijke gevallen uitkomst: door de sterk isolerende werking van de schapenvacht houdt Kywie uw fles warm of koud. Ideaal voor zowel rood als wit.

De Kywie is er in verschillende types en kleuren. Mooi voor op tafel maar ook handig voor onderweg. Je neemt de koelers makkelijk mee aan boord, tijdens een picknick of – met het oog op aankomende wintersportvakanties – de bergen in! Zo houd je die fles rode wijn ook op een winters terras lekker op temperatuur en voorkom je dat die zijn smaak verliest, wel 4 uur lang!

Een oer-hollands kwaliteitsproduct, functioneel en een sieraad op tafel, nu te bestellen via Good Grapes. Voor onze nieuwsbrief lezers geldt de speciale introductieprijs. Actie loopt slechts t/m 24 December 2014!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  KYWIE Champagnekoeler Wit
  KYWIE Manchet (Sleeve), kleur:
  KYWIE Wijnkoeler, kleur:

  Opmerkingen

  Na het versturen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging, de factuur en verwachte levertijd. Voor de verzendkosten van de KYWIE wijnkoelers rekenen wij €3,50 per bestelling. Ophalen is ook mogelijk, graag even vermelden in het opmerkingen veld.

  10700374_353366664838697_8327960574204951931_o

  There are no reviews yet.

  Geef een antwoord

  The message will be closed after 20 s
  Ajax Loading